Pokerisivujen KOKKIKOULU

Olohuoneen valitut palat

Pokerisivujen KOKKIKOULU

ViestiKirjoittaja IIIRefuse » 22.09.2010 23:45

Noniin te kaikki ahkerat grindaajat, terveellisten elämäntapojen noudattajat ja muutenkin hienot miehet/naiset, nyt on aika keskustella ruoanlaitosta!

Kuten me kaikki tiedetään, niin grindaajan ja kokkikuutosen yhdistelmä ei ole mistään helpoimmasta päästä. Hyvää ruokaa ei synny sekunnissa mutta keittiössäkään ei ehdi viettämään tarpeeksi aikaa, pelata kun pitää ja paljon.
Tiedostamme myös sen kuinka epäterveellisiä kaikki bigmacit, mikrosafkat ja viereisen pizzerian rasvakiekot ovat.. Eli herää kysymys:


Mitäs syötäisiin tänään? - Kauanko sen tekeminen vie aikaa? - Miten se tehdään? - Mitä se maksaa(+/-ev)? - Onko se hyvää?

Mitä te ihmiset syötte? Kertokaa, laittakaa valmistusohjeita, keitto/paistoaikoja, lämpötiloja ja vaikka kuvia teidän aterioista.



Allekirjoittanut ei ole mikään Jamie Oliver mutta jotain kokkailuja silti syntyy.. aloitan listan erittäin simppelillä, jopa syötävän makuisella, erittäin edullisella ja täydellisesti grindaajan(varsinkin turnausgrindaajan) aikatauluun sopivalla setillä:

Kuva

Kyllä, nakit ja lohkoperunat. Ei mikään ravitsevin ateria mutta hitto kun on nopee tehdä, katkenneelle sopivan hintanen ja kunnolla kun maustaa niin jopa ihan hyvänmakuinen setti, vaikkakin verrattavissa viereisen Yrjön Grillin sapuskoihin.

Ite suosin aineksia: Rainbow valkosipulilohkoperunat(s-market 1,2eur/säkki) ja Atria Kevyt nakki(s-market 1,09e/pkt)

Ohjeet: Uuni --> 225, setit pellille(leivinpaperin käyttö suositeltavaa) ja uuniin. Tarkkaa aikaa ei voi sanoa mutta ite käyn kääntämässä ja maustamassa(tykkään laittaa grillimaustetta/yrttisuolaa/perunamaustetta yms.) n. 10min jälkeen ja annan vielä hetken muhia jotta perunoista tulee sopivan rapeita. Päälle helvetisti ketsuppia/sweetchili -kastiketta tai mitä tahansa mieleen tuleekaan.
Lisäksi tykkään heittää kylkeen jotain italiansalaattia tai muuta vastaavaa. Tietysti jos on aikaa niin itsetehty salaatti on nuts.


Kun ruoka on lautasella niin mennään takasin koneelle, turnauksessa ei olla menetetty mitään muuta kun 2/3 timebankista ja seuraavassa kädessä nauloilla kuoroon. Mutta onpahan ainakin maha täynnä ja hyvä mieli!



Pistäkää paremmaks, ei voi olla paha :-D

edit: toiv. tuli oikeelle alueelle vaikkakaan lukijakuntaa ei välttämättä niin paljoa tavoita :-k
BLOG: viewtopic.php?f=46&t=15868&start=375#p369010
"reppaa misclick-reppauksen reppausta, perus neloslevelin metagame-konsepti" @ Vanhaomena
IIIRefuse
 
Viestit: 1475
Paikkakunta: Hämeenlinna
Liittynyt:
31.08.2009 10:47

Re: Pokerisivujen KOKKIKOULU

ViestiKirjoittaja hardluck » 23.09.2010 5:02

Itse suosin tuollaisten kohtuu "kertasyötävien" ruokien sijasta tehtäväksi kerralla aina isomman satsin, jotta ei sitten vähään aikaan tarvitse muuta kuin laittaa sitä lautaselle, lämmittää ja syödä. Huonona puolena näissä on se, että kun pari kolme päivää vetää samaa ruokaa, niin joskus se ei sitten enää maistukaan. Tästä johtuen kohtaan aika usein hetkiä kun mulla on kaapissa useampaa ruokaaa valmiina kun on jo tehnyt seuraavan vaikka edellistä on jäljellä.

Jos en syö jotain pifferuokia (joista tykkään valtaisasti jos vain on nautaa), niin sitten taivun todella helposti kastikeruokien pariin, koska ne on nopeita ja simppeleitä tehdä. Broileri-, jauheliha tai makkarakastike, kaikki helppoja ja nopeita.

Jos vielä näistä kastikeruoista halutaan lisäoptimoida vielä nopeampaan valmistusaikaan (siltä osalta jonka olet poissa koneelta, itse ruokahan on puolisen tuntia uunissa) niin sitten suosittelen laatikkoruokia joita voi helposti tehdä oman maun mukaan juuri sellaista kuin itse haluaa. Näissä perusaineina toimii sipuliperunasekoitus ja ruokakerma. Oman maun mukaan sinne voi laittaa vaikkapa broileria tai tonnikalaa & herkkusieniä, tai mitä ikinä keksiikään.


Otetaan nyt alkuun vaikka tuollainen broilerilaatikko kaikessa yksinkertaisuudessaan:

Astiat:

- paistinpannu
- uunivuoka
Tarpeet:
- 2 pss perunasipulisekoitus
- 2 prk ruokakermaa
- 600-800 gr hunajamarinoitua broilerinsuikaleita
- jauhettua mustapippuria & suolaa



Itse valmistaminen:

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen ja ruskista broilerinsuikaleet paistinpannulla, ylimääräistä rasvaa tai öljyä ei tarvita. Tämän tehtyäsi yksinkertaisesti levitä noin 2/3 pussillista sipuliperunasekoitusta uunivuoan pohjalle, ripauta päälle mustapippuria ja suolaa sekä noin puolet ruskistamastasi broilerista. Tämän jälkeen kaada siihen loput pussin sisällöstä päälle ja kaada tasaisesti purkillinen (2 dl) ruokakermaa näiden päälle. Tämän jälkeen lisää n. 1/3 toisesta pussista sipuliperunasekoituksesta jonka päälle loput broilerista jonka päälle vielä loput sipuliperunasekoituksesta jonka päälle taas sitten ripaus mustapippuria ja suolaa ja lopuksi tasaisesti toinen purkillinen ruokakermaa. Laita ruoka uunin keskitasolle ja anna olla siellä noin 30 minuuttia. Ruoka on valmista kun kauhalla/lusikalla reunasta kurkaten pohjalla näkyy vain pieni määrä/ei ollenkaan juoksevaa nestettä (ruoan mehevyyden kannalta pieni määrä on parempi).


Tuohon menee noin viitisen minuuttia eikä vaadi jatkuvaa hellan luona olemista edes tekovaiheessa, joten tuon saa heitettyä kasaan vaikka kesken session ;)


EV:kään ei ole paha verrattuna grilliruoan hintaan, tästä yhdelle annokselle muodostuu oman annoskoon mukaan n. 0,6 € / annos
Jonakin päivänä laivani saapuu, mutta minun onnellani olen tietysti juuri silloin lentokentällä!!

The River Takes It All!!!
hardluck
 
Viestit: 7358
Liittynyt:
21.06.2006 1:45

Re: Pokerisivujen KOKKIKOULU

ViestiKirjoittaja Aanselmo » 23.09.2010 5:52

Lowrollerin patonki


Yhdessä elämänvaiheessa olin kerrassaan niin totaallisen persauki, että kun vienyt pullot kauppaan ja ostanut kahden euron zippiaskin röökiä olikin massit jo loppu. Sitten ku yötuimaan katseli jotain Mafiaveljien vankilakohtausta ( https://www.youtube.com/watch?v=MQhBfRDd6GM ) ni nälkähän siinä iski. Oli aika siirtyä keittiöön ja alkaa loihtia sapuskaa niistä vähistä tykötarpeista mitä sattui löytymään.

Ja sieltä löytyi yleensä juuri ja juuri tällainen setti:
2,5dl vettä
1tl suolaa
1rl sokeria
1ps kuivahiivaa
rasvaa
vehnäjauhoja
mausteita

Pistät voin sulaan pannulle (100-150g) ja uunin lämpeneen 225 asteelle. Lasket veen kulhoon ja nakkaat hiivan, suolan ja sokerin sekaan. Vehnäjauhoja sen verran, että se taikina vaikuttaa taikinalta (jotain 6-7dl). Kun rasva on sulanut kaadat sen taikinaan ja vatkaat kunnolla. Tään jälkeen koita levittää syntynyt läjä pellille tasaisesti. Sekoita erilliseen kuppiin rasvaa ja mausteita (murskattu valkosipuli ja ripaus mustapippuria kenties paras yhdistelmä jos sattuun löytyyn). Kaada se mausteinen rasva taikinan päälle ja levitä tasaisesti. Tään jälkeen rullaa taikinasta patonkia muistuttava tapaus jonka jälkeen nakkaa koko roska uunin keskitasolle. Jos jaksat käännä patonkia hetken paistumisen jälkeen 360 astetta mikäli astetta tasaisempi paistojälki kiinnostaa. Anna patongin viettää aikaa uunnissa sellaiset 35 minuuttia. Tään jälkeen laske hanasta jääkylmää vettä juomalasiin/keität kahvit/tai mitä ikinä tahansa kosteaa jolla saat tuon tökötin huuhdottua alas kurkusta, siinä syödessä voit samalla pohtia miksi piditkään syntyä tähän maailmaan.

Aluksi tuo saattoi maistua peräti hyvälle mutta yleensä homma meni silleen vituiksi, että kyllä tuolla nälkä lähti...mutta eihän se hyvää ollut. Homma menee yleensä siinä kohtaa reisille kun hoksaa ettei kaapista löydy hiivaa ja voinki tilalla on jotain kuppaista rypsi/oliiviöljyä. Kerran en löytänyt muuta maustetta kun curryn ja kun sillä kerralla itse leipäkin jäi äärimmäisen kovan nälän takia puoliraa´aksi ni maku oli aikalailla luonnoton. Noh tärkeintä tään kohdalla ei ole ulkonäkö (näyttää yleensä vitun rumalta) tai maku vaan se, että nälkä lähtee :-D .

PS. Meikän ruoanlaittotaidoista kertoo paljon se, että tässäten erehdyin tekemään lättyjä ja yli puolet olisi voinut surutta nakata roskikseen. Paloivat pohjaan ja hajoilivat ihan miten sattuu, palohälyttimet ulisi jne.

edit. Niin joo pieni moka sen suhteen, että jos sitä hiivaa taloudesta löytyy ni ei varmaan ihan heti kantsi pistää uunia lämpeneen sillä taikinan on hyvä antaa tovin kohota peiton alla.
Ei tuu lasta eikä paskaa, kun ottaa e-pillerin ja imodiumin.
Aanselmo
 
Käyttäjän avatar
Viestit: 4354
Paikkakunta: Rollo
Liittynyt:
17.08.2006 19:34

Re: Pokerisivujen KOKKIKOULU

ViestiKirjoittaja BustUout » 23.09.2010 7:15

Microgrindaajan herkkuleivät

tarpeet:
-ruisleipää
-punajuurisalaattia

laita leivän päälle ohut kerros punajuurisalaattia, maistuu mahtavalta, kokeilkaa!
BustUout
 
Käyttäjän avatar
Viestit: 1766
Paikkakunta: Kajaani
Liittynyt:
05.03.2008 11:43

Re: Pokerisivujen KOKKIKOULU

ViestiKirjoittaja hardluck » 23.09.2010 7:56

BustUout kirjoitti:Microgrindaajan herkkuleivät

tarpeet:
-ruisleipää
-punajuurisalaattia

laita leivän päälle ohut kerros punajuurisalaattia, maistuu mahtavalta, kokeilkaa!



HYYYYIIIIII :lol: Ei kertakaikkiaan voi maistua hyvältä (hero inhoaa kaikkia majoneesipohjaisia salaatteja)
Jonakin päivänä laivani saapuu, mutta minun onnellani olen tietysti juuri silloin lentokentällä!!

The River Takes It All!!!
hardluck
 
Viestit: 7358
Liittynyt:
21.06.2006 1:45

Re: Pokerisivujen KOKKIKOULU

ViestiKirjoittaja omeli » 23.09.2010 8:04

Moro arvon Patakakkoset...

Koittaakapa tätä, yllättyy mahdollinen kotiväkikin...kylkeen vaikka vaniljajädeä...

Kysykää vaikka one_linerilta.... \:D/
Liitteet
ScreenHunter_01 Sep. 23 09.02.gif
ScreenHunter_01 Sep. 23 09.02.gif (70.42 KIB) Katsottu 8270 kertaa
omeli
 
Käyttäjän avatar
Viestit: 1127
Paikkakunta: Hyvinkää
Liittynyt:
22.08.2006 9:15

Re: Pokerisivujen KOKKIKOULU

ViestiKirjoittaja laaman » 23.09.2010 11:09

Kannetaanpas omakin korsi kekoon. Tässä laiskalle ruuanlaittajalle nopea ateria, joka toimii loistavasti myös aamupalana. Ainekset vaan tehosekoittimeen ja se on siinä.

Maito/vesi 4-5dl
Kaurahiutale 2-3 dl
Ananaspurkki/banaani 1 kpl
Proteiinijauho (suklaanmakuinen) n. 1dl
laaman
 
Käyttäjän avatar
Viestit: 56
Liittynyt:
15.07.2008 13:38

Re: Pokerisivujen KOKKIKOULU

ViestiKirjoittaja Eeerik » 23.09.2010 12:44

laaman kirjoitti:Kannetaanpas omakin korsi kekoon. Tässä laiskalle ruuanlaittajalle nopea ateria, joka toimii loistavasti myös aamupalana. Ainekset vaan tehosekoittimeen ja se on siinä.

Maito/vesi 4-5dl
Kaurahiutale 2-3 dl
Ananaspurkki/banaani 1 kpl
Proteiinijauho (suklaanmakuinen) n. 1dl



jotai tämmöstä vois joskus testailla, onks tää hyvän makune ?
Eeerik
 
Käyttäjän avatar
Viestit: 66
Paikkakunta: Helsinki
Liittynyt:
04.03.2010 12:59

Re: Pokerisivujen KOKKIKOULU

ViestiKirjoittaja laaman » 23.09.2010 13:21

Eeerik kirjoitti:
laaman kirjoitti:Kannetaanpas omakin korsi kekoon. Tässä laiskalle ruuanlaittajalle nopea ateria, joka toimii loistavasti myös aamupalana. Ainekset vaan tehosekoittimeen ja se on siinä.

Maito/vesi 4-5dl
Kaurahiutale 2-3 dl
Ananaspurkki/banaani 1 kpl
Proteiinijauho (suklaanmakuinen) n. 1dl



jotai tämmöstä vois joskus testailla, onks tää hyvän makune ?


Kyllä mulle on ainakin jo muutaman vuoden maistunut oikein hyvin.
laaman
 
Käyttäjän avatar
Viestit: 56
Liittynyt:
15.07.2008 13:38

Re: Pokerisivujen KOKKIKOULU

ViestiKirjoittaja BustUout » 23.09.2010 13:26

hardluck kirjoitti:
BustUout kirjoitti:Microgrindaajan herkkuleivät

tarpeet:
-ruisleipää
-punajuurisalaattia

laita leivän päälle ohut kerros punajuurisalaattia, maistuu mahtavalta, kokeilkaa!



HYYYYIIIIII :lol: Ei kertakaikkiaan voi maistua hyvältä (hero inhoaa kaikkia majoneesipohjaisia salaatteja)

hyvvää on, suosittelen esim välipalaksi.

ja jos täällä kelpaa iltaruuvat ym nii tä'ssä resepti jolla oon tehny lämpimiä leipiä varmasti yli 6 vuotta ainaski(joka ilta)

-sämpylöitä
-atrian jauhelihapihvejä
-juustoviipaleita(vähärasvainen!)
-ketsuppia ja hampurilaiskastiketta

halkaise sämpylä ja laita ekaks ketsuppia. sitte 1 ohut kerros juustoa ja päälle sopiva pihvi(mulla puolikas). sitte 2 kerrosta juustoviipaletta ja lämmitä 3-4 minuuttia(sämpylän päällysosa erikseen lautasella!) kunnes juusto tirisee. sitte päälle hampkastiketta ja NAM :P
BustUout
 
Käyttäjän avatar
Viestit: 1766
Paikkakunta: Kajaani
Liittynyt:
05.03.2008 11:43

Re: Pokerisivujen KOKKIKOULU

ViestiKirjoittaja IIIRefuse » 23.09.2010 14:10

hardluck kirjoitti:Otetaan nyt alkuun vaikka tuollainen broilerilaatikko kaikessa yksinkertaisuudessaan:

Astiat:

- paistinpannu
- uunivuoka
Tarpeet:
- 2 pss perunasipulisekoitus
- 2 prk ruokakermaa
- 600-800 gr hunajamarinoitua broilerinsuikaleita
- jauhettua mustapippuria & suolaa

.........

Tää menee kokeiluun erittäin varmasti :yes:

BustUout kirjoitti:Microgrindaajan herkkuleivät

tarpeet:
-ruisleipää
-punajuurisalaattia

laita leivän päälle ohut kerros punajuurisalaattia, maistuu mahtavalta, kokeilkaa!

No hyi vvvvvvit.... tän saatan skipata kun jo pelkkä punajuurisalaatti tekee tiukkaa :lol:

BustUout kirjoitti:ja jos täällä kelpaa iltaruuvat ym nii tä'ssä resepti jolla oon tehny lämpimiä leipiä varmasti yli 6 vuotta ainaski(joka ilta)

-sämpylöitä
-atrian jauhelihapihvejä
-juustoviipaleita(vähärasvainen!)
-ketsuppia ja hampurilaiskastiketta

halkaise sämpylä ja laita ekaks ketsuppia. sitte 1 ohut kerros juustoa ja päälle sopiva pihvi(mulla puolikas). sitte 2 kerrosta juustoviipaletta ja lämmitä 3-4 minuuttia(sämpylän päällysosa erikseen lautasella!) kunnes juusto tirisee. sitte päälle hampkastiketta ja NAM :P

Ite tykkään kanssa tehdä lämpimiä voileipiä mutta hieman eri konseptilla. Tottakai näihin voi laittaa käytännössä mitä vaan :)
Viimeaikoina on lähteny tällasta pizzan tyylist settiä:

Ruisleipiä/Paahtoleipiä joku 6kpl, mitä nyt pellille mahtuukaan.
Päälle laittanut:

Kinkkuleikkeleitä(jotkut tykkää myös käyttää voin sijasta sinappia, toimii.)
Ananasta, puolikas rengas per leipä on imo fair enough.
Paprikaa, mitä enemmän löytyy värivalikoimaa kyseisestä tuotteesta niin sen parempi. Väri tuo makua!
Oliiveja(viipaloituja), jotkut rakastaa ja toiset vihaa.
Juustoa NIIN PALJON KUN KASSA KESTÄÄ. Kuka ei muka tykkäis juustosta?
Joskus myös tonnikalaa mutta tää on yleensä vähän plan b.

Uuni sinne 200-asteen pintaan ja setit sisään. Antaa olla niin kauan kunnes juusto on kauniisti sulanut ja hieman vaihtanut väriä kauniiseen kullanruskeaan(?).
Päälle voi myös laittaa jotain mausteita tuomaan lisämakua. Oregano & grillimauste(ei uskois) toiminut mulla hyvin.

Herkut lautaselle ja olohuoneeseen kattomaan Jersey Shorea. Kylmä olut ei pilaa makuelämystä. :P
BLOG: viewtopic.php?f=46&t=15868&start=375#p369010
"reppaa misclick-reppauksen reppausta, perus neloslevelin metagame-konsepti" @ Vanhaomena
IIIRefuse
 
Viestit: 1475
Paikkakunta: Hämeenlinna
Liittynyt:
31.08.2009 10:47

Re: Pokerisivujen KOKKIKOULU

ViestiKirjoittaja hasslehoff » 23.09.2010 18:16

Tonnikala(katkarapu)pasta:

4prk Tonnikalapaloja öljyssä
~4dl Flora kevyt & paksu ruokakermaa
500g pennepastaa
1 iso sipuli
Purkki tomaattipyreetä
(200g katkarapuja)

Iso/korkea paistin- tai wokkipannu
Kattila
Joku sekotusväline, esim. puuhaarukka
Siivilä

1. Laita pasta kiehumaan.

2. Hakkeloi sipuli (ei mitään hajua oikeesta nimestä, ite hakkaan about minuutin verran kuoretonta sipulia leikkuulaudalla, kunnes se on sopivan kokosta; suojalasit on tarpeen), laita öljyä pannulle (esim. yhden tonnikalapurkin sisältämä öljy, ite suosin kuitenkin chilillä maustettua auringonkukkaöljyä) ja kuullota sipuleita pari minuuttia.

2. Avaa tonnikalapurkit ja valuta tarpeettomat öljyt viemäriin. Lisää tonnikalat (ja jos tykkäät niin myös mikrossa sulatetut katkaravut) pannulle ja paista/lämmitä 2min.

3. Lisää ruokakerma sekä tomaattipyre ja lämmitä kunnes näkyy kuplia.

4. Lisää valutettu pasta, sekoita mättö ja mausta oman maun mukaan, basilika toimii hyvin.



Tykkään ite heittää sekaan myös joskus joko Apetinan fetapalan (200g) tai aurajuustoo.

Aikaa menee ~15min, hinta riippuu vähän mitä tykkää käyttää, mutta alle 15€ selvii varmasti. Tosta syö helposti 4-5 kertaa, isompikin kaveri vähintään 3. Ei kannata edes yrittää räveltää matalan pannun kanssa tai saa jynssätä liettä vähintään toiset 15 minuuttia.
hasslehoff
 
Viestit: 8
Liittynyt:
21.05.2009 11:17

Re: Pokerisivujen KOKKIKOULU

ViestiKirjoittaja saapasmono » 23.09.2010 22:23

Halpaa ja helvetin hyvää vähäkalorista leipää:
-Sulatetaan pieni nokare voita mikrossa muutama sec
-Lisätään yksi kananmuna ja puoli desiä puurohiutaleita
-Sekotetaan hyvin ja lykätään 1min mikroon

Katkarapuwokki:
-1 pussi Finduksen Välimeren ratatouille 400g-wokkisettiä
-1 purkki ranskankerma
-180g katkarapuja
-1-2 kiekkoa vaikka Blue Dragonin Whole Wheat-nuudeleita
-Halutessa mausteeks sopii loistavasti limemehu ja sitruunapippuri.

Paistetaan vihannekset pannulla ja lisätään ranskankerma. Tos pussis on ihan loistava kastike messissä. Katkaravut lisätään vasta aivan loppuvaiheessa, koska jos niitä paistaa liikaa, niistä tulee kumisia ja vammasen makuisia. Atm yks lempisafkoista.

Sit tietty perinteinen mättösafka, eli puolikas silpottu sipuli, puoli pakettia nakkia ja 3-4 kananmunaa pannulle ja kylkeen Remoulade-kastiketta q on valmis. Ihan vitun nuts.
Kyyberi @pt: "Eli voisiko niissä ajatella että jos hero reissaa jonon, ja vihu 3bettaa naulat, niin tilanne on tavallaan setup molemmille?"
- #pokerisivut.com @ Qnet & IRCNet
saapasmono
 
Käyttäjän avatar
Viestit: 2559
Paikkakunta: Tampere
Liittynyt:
27.09.2005 16:46

Re: Pokerisivujen KOKKIKOULU

ViestiKirjoittaja IIIRefuse » 25.09.2010 17:34

Eilen oli ohjelmassa erittäin yksinkertanen, halpa ja imo todella maukas spaghetti & jauhelihakastike.


Eli homma etenee meilläpäin näin:

1. Kattilaan vettä, keitettävän spaghetin määrästä riippuen vitusti tai vähän vähemmän.
2. Kun vesi kiehuu niin heitetään kamat sekaan. Ite tykkään lisätä n. teelusikallisen suolaa.
3. Antaa spaghettien kiehua ja laitetaan toinen hella lämpiään, tykkään pitää kuutosella. Paistinpannu hellalle.
4. Jauhelihat pannulle, katkennut ostaa aina halvinta sika-nauta jauhelihaa. Ruskistetaan kunnolla kypsäksi.
4.1 Tässä kohtaa voi alkaa sooloilemaan, ite en tykkää tylsästä ja aina niin perukselta maistuvasta safkasta joten survon sekaan:
a) herkkusieniä viipaloituna
b) paprikaa viipaloituna
c) sipulia, jos sattuu löytymään

Kun jauhelihat, herkkusienet ja paprikat on hetken siinä kärynny niin lisätään mausteita oman maun mukaan. Itse oon käyttänyt ainakin Jauhelihamaustetta, Valkosipulisuolaa, Oreganoa(?) ja Cayannepippuria (?).

4.2 Tomaattimurska. Tätä ei voi unohtaa, 1purkillinen on fair enough.
4.3 Ruokakerma. En tiedä kuuluisko tätä laittaa mutta sinne survotaan ja hyvin natsaa.

Jossain välissä on myös hyvä vähän sekoitella spaghetteja ja kattoa alkaisko oleen valmista. Jokainen kyllä tietää milloin setit on kypsiä.

Kun kastike on hyvän näköstä ja spaghetit valmiina niin a) siivilöidään vedet pois spaghetista b) laitetaan spaghetit lautaselle c) kastiketta päälle, mielellään helvetisti.


Tän jälkeen mennään olohuoneen sohvalle rötväämään, pistetään kanava 28 ja katotaan luottopaskaa. Hogan knows best on erittäin kovaa kamaa. Jos sattuu olemaan lauantai niin juodaan myös olutta, nyt on lauantai joten juon olutta.
BLOG: viewtopic.php?f=46&t=15868&start=375#p369010
"reppaa misclick-reppauksen reppausta, perus neloslevelin metagame-konsepti" @ Vanhaomena
IIIRefuse
 
Viestit: 1475
Paikkakunta: Hämeenlinna
Liittynyt:
31.08.2009 10:47

Re: Pokerisivujen KOKKIKOULU

ViestiKirjoittaja Kuuma » 12.10.2010 23:33

Tässä on aivan erinomainen aamu/välipala, itse oon lisänny tähän kevätsipulia ja voin kertoo että maistuu. (Ps. muistakaa käyttää OIKEAA voita margariinien sijaan ja käyttäkää sitä melko runsaasti + maustakaa kunnolla.)

https://www.youtube.com/watch?v=WxV9QLuEwZo&feature=fvst
Kuuma
 
Käyttäjän avatar
Viestit: 701
Paikkakunta: Sastamala
Liittynyt:
15.10.2005 3:55

Seuraava

Palaa alueelle Olohuoneen valitut palat