Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

  1. Johdanto

Pokerisivut on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja säilyttämään heidän luottamuksensa.

Tietosuojaselosteessa kerrotaan miten ja miksi asiakkaiden henkilötietoja kerätään Pokerisivut.com verkkosivustolla (”verkkosivusto”) ja miten ne pidetään turvassa.

  1. Pokerisivut

Pokerisivut omistaa Trannel International Limited, 28.3.2000 Maltan lakien mukaisesti rekisteröity yritys, jonka yritysrekisterinumero on C 26127 ja jonka rekisteröity toimipaikka ja osoite on Level 6 – The Centre, Tigne Point – Sliema, TPO 0001 – Malta, ”rekisterinpitäjä” tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Yrityksen omistaa Kindred Group plc (”Kindred-konserni”). Kindred-konserni on listautunut Nasdaq OMX Nordic Exchange -pörssiin Tukholmassa, ja se on Euroopan markkinoiden suurimpia sähköistä rahapelaamista tarjoavia operaattoreita. Vuonna 1997 perustetulla yrityksellä on laaja kokemus sähköisen rahapelaamisen alalta, ja se on alansa johtaja innovatiivisissa ratkaisuissa, joilla suojellaan asiakkaita, lisätään avoimuutta ja tarjotaan turvallinen peliympäristö. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.kindredgroup.com.

  1. Yhteystiedot

Voit ottaa meihin yhteyttä monella tavalla. Yleisiin kyselyihin vastaa asiakaspalvelutiimimme – katso tarkemmat tiedot Asiakastuki-sivulta.

Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoista ja niiden käytöstä, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme sähköpostitse: DPO.officer@kindredgroup.com.

  1. Minkä tyyppisiä henkilötietoja keräämme?

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja, kun rekisteröidyt verkkosivuston käyttäjäksi ja kun osallistut kilpailuihin ja kampanjoihin verkkosivuston kautta.

Rekisteröinnin yhteydessä sinulta saadut tiedot:

  • henkilötiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelin- tai matkapuhelinnumero,
  • käyttäjätilin kirjautumistiedot, kuten käyttäjätunnus ja salasana.

Verkkosivustion palvelujen käytön yhteydessä:

  • tieto siitä, miten käytät tuotteitamme,
  • verkkoselauskäyttäytyminen verkkosivustolla – lue lisää evästepolitiikastamme,
  • tiedot laitteista, joilla olet käyttänyt palvelujamme (kuten malli, käyttöjärjestelmä, IP-osoite, selaintyyppi, mobiililaitetunniste).

Kilpailuihin ja kampanjoihin liittyvät tiedot:

Osallistuessasi kilpailuihin ja kampanjoihin Pokerisivujen kautta, keräämme seuraavat tiedot sinusta pelien järjestäjiltä:

  • käyttäjätunnus,
  • pokeripelien rake.

Mahdollisten voitettujen ja palkintojen toimittamiseksi keräämme myös seuraavat tiedot voittajista:

  • Henkilötiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelin- tai matkapuhelinnumero.

 

  1. Miksi ja millä perusteella keräämme henkilötietoja?

Keräämme henkilötietoja voidaksemme tarjota sinulle verkkosivustolla tarjottuja palveluta. Henkilötietojen käsittelyn perusteet:

  • Palvelujen tarjoaminen sopimuksen perusteella – Tietojen kerääminen on välttämätöntä sinun kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi. Rekisteröinnin yhteydessä hyväksymissäsi ehdoissa, määritellään sopimusehdot ja tarjoamamme palvelut.
    1. Verkkosisällön tarjoaminen, palveluista tiedottaminen sekä käyttäjän pyyntöjen ja kyselyjen käsittely.
    2. Palvelun hallintaa koskevat tarkoitukset, kuten salasanamuistutukset, palveluviestit, kuten sivuston ylläpito, tietosuoja- ja evästepolitiikan tai ehtojen päivittäminen, tiedottaminen käyttäjätilin käyttämättömyydestä ja sen varmistaminen, haluaako asiakas edelleen käyttää käyttäjätiliä, ennen kuin se suljetaan.
  • Oikeutetun edun perusteella – Tietojenkäsittely on välttämätöntä alla esitettyihin tarkoituksiin, paitsi jos kyseisten henkilöiden (kuten sinun) edut, oikeudet tai vapaudet syrjäyttävät meidän etumme. Kun arvioimme mahdollisuuksiamme käsitellä tietojasi tämän perusteen pohjalta, otamme huomioon lukuisia tekijöitä, kuten mitä sinulle on kerrottu tietojenkeruun yhteydessä, mitä odotuksia sinulla on tietojenkäsittelyn suhteen, tietojen luonne sekä käsitellyn vaikutus käyttäjään.
    1. Palvelujen ja tuotteiden parantaminen
      1. mahdollisimman käyttäjäystävällisen verkkokokemuksen tarjoaminen,
      2. analyysi- ja tutkimustarkoitukset rekisterinpitäjän tarjoamien palvelujen parantamiseksi,
  • testataksemme uusia järjestelmiä ja tarkistaaksemme nykyisten järjestelmien päivityksiä,
  1. markkinoinnin tehokkuuden arviointi ja markkinatutkimus- ja koulutustarkoitukset,
  2. käyttäjän mallintaminen sekä tilasto- ja trendianalyysit tuotteiden ja palvelujen kehittämiseksi ja parantamiseksi.
  1. Yhteydenpito ja kanssakäyminen käyttäjien kanssa
    1. palvelujamme koskevat yhteydenotot esimerkiksi puhelimitse, sähköpostitse, postitse tai sosiaalisessa mediassa,
    2. hallitaksemme tarjouksia ja kilpailuja, joihin olet osallistunut,
  • kutsuminen osallistumaan asiakaskyselyihin, kyselyihin ja muihin markkinatutkimuksiin, joita rekisterinpitäjä tekee itse tai teettää muilla (markkinatutkimuksia tehdään palvelujen parantamiseksi, mutta niihin osallistuminen on vapaaehtoista; jos haluat kieltää yhteydenotot markkinatutkimustarkoituksissa, kunnioitamme tahtoasi eikä se vaikuta mahdollisuuksiisi käyttää palvelujamme)
  1. asiakkaiden kyselyihin ja valituksiin vastaaminen.
  • Lakisääteisen velvoitteen perusteella – Tietojenkäsittely on tarpeen EU:n tai paikallisen lainsäädännön asettamien pakollisten lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi:
    1. palvelujen käyttöpaikan selvittäminen,
    2. sen varmistaminen, että palveluja tarjotaan niitä hyödyntämään pystyville asiakkaille
    3. rikosten havaitseminen, ennaltaehkäisy ja syytetoimet
    4. mahdollisten riskien arvioiminen ja hallitseminen.
  • Suostumuksesi perusteella
    1. Markkinointi
      1. Lähetämme sinulle olennaisia tarjouksia ja uutisia Pokerisivujen sekä kumppaneidemme tarjouksista, muun muassa sähköpostitse sekä sosiaalisessa mediassa kohdennetun mainonnan kautta, vain jos olet aikaisemmin antanut suostumuksesi markkinointiviestien vastaanottamiselle. Rekisteröinnin yhteydessä kysymme, haluatko vastaanottaa markkinointiviestejä. Voit halutessasi vaihtaa markkinointiviestintää koskevat asetukset tilitiedoistasi milloin tahansa.

Saatamme käyttää sinua koskevia tietoja näyttääksemme sinulle olennaisia mainoksia kolmansien osapuolten sivustoilla (esim. Facebook, Google, Instagram, Snapchat ja Twitter). Jos et halua nähdä kohdennettuja mainoksiamme, jotkin kolmansien osapuolten sivustot mahdollistavat tiettyjen mainostajien viestien estämisen kyseisellä sivustolla tulevaisuudessa. Jos haluat kieltää kaikki yksilöidyt palvelumme, kolmansien osapuolten sivustoilla näytettävät kohdennetut mainokset mukaan lukien, voit ottaa yhteyttä Asiakastuki-sivujen kautta tai kirjoittaa sähköpostia tietosuojavastaavallemme. Kuulemme myös mielellämme näkemyksiäsi voidaksemme parantaa palvelujamme, joten saatamme ottaa sinuun yhteyttä markkinatutkimustarkoituksissa. Voit aina itse päättää, haluatko osallistua markkinatutkimuksiimme.

6. Evästeet ja vastaavat tekniikat

Kindred-konsernin verkkosivustot ja sovellukset käyttävät evästeitä eri tarkoituksiin.

Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Markkinoinnin kohdentamiseksi,
  • analysoidaksemme verkkosivuston liikennettä, jotta voimme tehdä asianmukaisia parannuksia.

Lisätietoja löytyy evästepolitiikastamme.

 

  1. Milloin jaamme henkilötietoja?

Saatamme jakaa henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin.

Muille Kindred-konsernin yrityksille

  • Tarjotaksemme sinulle tuotteita ja palveluja sekä ilmoittaaksemme tuotteiden ja palvelujen toiminnasta sekä tärkeistä muutoksista tai uusista toiminnoista,
  • vastataksemme kyselyihisi ja valituksiisi,
  • käsitelläksemme tarjouksia, kilpailuja ja kampanjoita,
  • helpottaaksemme verkkoalustojen turvallista käyttöä,
  • päivittääksemme, yhdistääksemme ja tarkentaaksemme rekisterejämme,
  • testataksemme uusia järjestelmiä ja tarkistaaksemme nykyisten järjestelmien päivityksiä,
  • havaitaksemme ja ehkäistäksemme rikoksia ja saattaaksemme vastuuseen rikolliset sekä täyttääksemme lakisääteiset vaatimukset,
  • arvioidaksemme markkinoinnin, markkinatutkimusten ja koulutuksen tehokkuutta,
  • mallintaaksemme asiakkaita sekä tehdäksemme tilastoja ja trendianalyyseja tuotteiden ja palvelujen kehittämiseksi ja parantamiseksi.

Kolmansille osapuolille

  • Tarjotaksemme sinulle tuotteita ja palveluita ja ilmoittamalla sinulle joko tärkeistä muutoksista tai kehityksistä näiden tuotteiden ja palvelujen ominaisuuksissa ja toiminnassa,
  • jos sääntelyelin tai sovellettava lainsäädäntö edellyttää tietojen jakamista,
  • jakaminen on tarpeen lakisääteisten oikeuksiemme käyttämiseksi tai puolustamiseksi
  • palveluntarjoajille, jotka auttavat meitä tarjoamaan palvelujamme tarjoamalla esimerkiksi teknisiä palveluja, tietojen varastointi- ja yhdistämispalveluja sekä maksujen käsittelypalveluja tai mainostamalla tuotteitamme ja palvelujamme verkossa,
  • organisaatiolle, jolle myymme tai siirrämme (tai jonka kanssa neuvottelemme myynnistä tai siirrosta) liiketoimintojamme tai muita meidän kanssamme tekemäsi sopimuksen alaisia oikeuksia tai velvoitteita; jos siirto tai myynti toteutuu, henkilötietosi saava organisaatio voi käyttää niitä samalla tavalla kuin me,
  • muille liiketoimintamme oikeuksiensaajille.

 

  1. Siirrämmekö tietoja ETA-alueen ulkopuolelle?

Pokerisivut ei siirrä tietojasi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle eikä tietojasi säilytetä ETA-alueen ulkopuolella.

 

  1. Kuinka kauan Pokerisivut säilyttää tietoja?

Säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin tarvitaan niiden tarkoitusten saavuttamiseksi, joita varten ne on kerätty.

Ollessasi verkkosivuston käyttäjä, säilytämme tietosi lakisääteisten ja sopimusperusteisten velvollisuuksien täyttämiseksi. Kun lopetat palveluiden käytön, tietojesi säilyttäminen voi olla tarpeen tietyn ajan. Tietojen säilyttämiseen voi olla useita syitä, kuten:

  • EU:n tai paikallisten lakien noudattaminen (esimerkiksi rahanpesun torjuntaa varten),
  • oikeudellisten vaatimusten esittäminen tai niitä vastaan puolustautuminen,
  • sopimusvelvoitteiden ja tietoihin liittyvien oikeuksien toteuttaminen,
  • oikeutetut etumme, jos olemme suorittaneet tasapainotestit,
  • asiaankuuluvien tietosuojaviranomaisten antamien ohjeiden noudattaminen.

Kun lopetat Pokerisivujen palvelujen käyttämisen, säilytämme tietojasi yleensä 5 vuotta alkaen käyttäjätilisi sulkemispäivästä.

  1. Tilin poistaminen

Halutessasi voit pyytää poistamaan Pokerisivuilta, jolloin deletoimme kaiken suoran ja epäsuoran materiaalin jonka perusteella sinut voidaan tunnistaa, emmekä säilytä mitään henkilökohtaisia tietojasi. Tämä ei koske forumille tai viestiketjuihin kirjoitettua sisältöä, sillä tämä sisältö on julkisen domainin alla, ja on poistettavissa vain pokerisivujen erillisellä päätöksesellä. Lisäksi tilin poistaminen ei välttämättä poista tietojasi affiliaatti-kumppaneiden sivustoilta tai heidän käyttämien affiliaatti-alustojen rekisteristä, sillä tämä tieto ei ole pokerisivujen vastuulla tai hallinnassa.

  1. Käyttäjän oikeudet ja valinnanmahdollisuudet koskien henkilötietojen käsittelyä

Kunnioitamme sitä, että käyttäjällä on lainsäädännön nojalla ja tiettyjen ehtojen mukaisesti oikeuksia niiden häntä koskevien henkilötietojen suhteen, joita me säilytämme. Jos haluat käyttää kyseisiä oikeuksia, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme, DPO.officer@kindredgroup.com. Näitä oikeuksia ovat oikeus saada pääsy sinua koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus oikaista ja poistaa henkilötietosi, oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä, oikeus peruuttaa suostumus sekä oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos olet huolissasi tavastamme käsitellä tietojasi. Sinulla on myös tiettyjä automaattista päätöksentekoa ja ”profilointia” koskevia oikeuksia. Lisätietoja ja ohjeita oikeuksista saat tietosuojaviranomaiselta, IDPC:ltä tai oman maasi tietosuojasääntelyviranomaiselta.

Oikeus saada pääsy sinua koskeviin tietoihin ja oikaista niitä

Sinulla on pyynnöstä oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista, joita meillä on hallussamme. Sinulla on lisäksi oikeus oikaista mahdollisesti virheelliset tai muuttuneet tiedot tai poistaa tiedot. Pyynnöt käsitellään maksutta, ja ne voidaan lähettää tietosuojavastaavalle osoitteeseen DPO.officer@kindredgroup.com tai Asiakastuki-sivujen kautta.

Oikeus poistaa tiedot

Voit pyytää meitä poistamaan sinua koskevat henkilötiedot (”oikeus tulla unohdetuksi”) muun muassa seuraavissa tapauksissa:

  • tiedot eivät ole enää välttämättömiä niiden keruuhetkellä ilmoitetun tarkoituksen (määritelty tietosuojaselosteessa) toteuttamiseksi
  • päätät peruuttaa aikaisemmin antamasi suostumuksen, eikä meillä ole muuta laillista perustetta käyttää tietoja tietosuojalainsäädännön mukaisesti
  • käsittelemme tietojasi oikeutettujen etujemme perusteella, mutta emme voi osoittaa, että oikeutetut edut syrjäyttävät sinun etusi jatkaaksemme tietojenkäsittelyä
  • meillä ei ole tietosuojalainsäädännön mukaista laillista perustetta käsitellä tietojasi
  • tiedot pitää poistaa lakisääteisen vaatimuksen nojalla.

Tämän oikeuden osalta on noudatettava EU-lainsäädännön tai paikallisen lainsäädännön mukaisia tietojen säilyttäminen koskevia määräaikoja.

Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä (”estää” tai ”kieltää” käsittely). Tässä tapauksessa voimme säilyttää tietoja mutta emme saa enää käyttää niitä. Pidämme listaa henkilöistä, jotka ovat rajoittaneet tietojensa käyttöä, varmistaaksemme, että rajoitusta noudatetaan. Voit käyttää tätä oikeutta seuraavissa tapauksissa:

  • kiistät henkilötietojen oikeellisuuden (sen aikaa, kun tarkistamme asian),
  • käsittely on lainvastaista ja vastustat tietojen poistamista mutta haluat rajoittaa käsittelyä,
  • Pokerisivut ei enää tarvitse tietoja, mutta sinä tarvitset niitä oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi,
  • käsittelemme tietojasi oikeutetun liiketoimintaedun perusteella, mutta sinä vastustat käsittelyä, ja meidän on tarkistettava perusteet käsittelyn jatkamiseksi.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on oikeus saada sinua koskevat henkilötiedot ”yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa”. Näin voit käyttää omia tietojasi omiin tarkoituksiisi eri palveluissa. Jos esimerkiksi haluat vaihtaa palveluntarjoajaa, voit näin siirtää tai kopioida tietosi helposti ja turvallisesti meidän IT-järjestelmästämme uuden palveluntarjoajan järjestelmään siirron vaikuttamatta tietojen käytettävyyteen. Tämä ei kuitenkaan ole yleinen oikeus, vaan sitä voi käyttää vain, jos tietojenkäsittely:

  • perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja
  • tietojenkäsittely tapahtuu ainoastaan automaattisesti.

Oikeus vastustaa

Omasta tilanteestasi riippuen sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joka

  • perustuu meidän oikeutettuun liiketoimintaetuumme (mukaan lukien profilointi) tai
  • tehdään tutkimus- ja tilastotarkoituksessa.

Sinulla on lisäksi oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä suoramarkkinointitarkoituksiin (profilointi mukaan lukien), kuten sitä, että Kindred-konserni lähettää sähköpostitse tietoa palveluista, joiden uskomme kiinnostavan sinua.

Oikeus peruuttaa suostumus

Kun henkilötietojesi käsittely – kuten myynti- ja markkinointiviestien lähettäminen perustuu antamaasi suostumukseen, sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumus. Pyrimme tekemään suostumuksen peruuttamisen helpoksi, joten jokaisessa meiltä tulevassa viestissä on ”Peru tilaus” -linkki. Jos näin ei ole, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme luvussa 3 ilmoitetulla tavalla, niin korjaamme virheen mahdollisimman pian.

Automaattista päätöksentekoa, kuten profilointia, koskevat oikeudet

Saatamme käyttää järjestelmiä, jotka mahdollistavat henkilötietoihisi perustuvien päätösten tekemisen automaattisesti. Näin voimme tehdä päätöksiä nopeasti, oikeudenmukaisesti, tehokkaasti ja tarkasti hallussamme olevien tietojen pohjalta. Automaattisesti tehdyt päätökset voivat vaikuttaa sinulle nyt tai tulevaisuudessa tarjottaviin tuotteisiin, palveluihin ja toimintoihin tai mahdollisuuteesi käyttää palvelujamme.

Saatamme käyttää automaattista päätöksentekoa seuraavissa tilanteissa:

  • tuotteiden ja palvelujen räätälöinti – saatamme jakaa käyttäjät ryhmiin (segmentteihin) muiden samankaltaisten asiakkaiden kanssa voidaksemme tutkia ja tarkastella asiakkaiden mieltymyksiä ja tarpeita ja tarjota heille tarkemmin räätälöidyn kokemuksen.

Tietosuojalainsäädännöllä pyritään suojaamaan yksityishenkilöitä päätöksenteolta (profilointi mukaan lukien), joka tapahtuu automatisoidusti. Sinulla on oikeus olla joutumatta sellaisen päätöksen kohteeksi, joka perustuu pelkästään henkilötietojen automaattiseen käsittelyyn, kuten profilointiin, ja jolla on sinua koskevia oikeusvaikutuksia tai joka vaikuttaa sinuun vastaavalla tavalla merkittävästi.

Huomaa, että tätä oikeutta ei sovelleta, jos käsittely:

  • on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi
  • on lainsäädännön nojalla sallittua tai
  • perustuu antamaasi suostumukseen.

Kaikki tähän osioon liittyvät pyynnöt on osoitettava kirjallisesti tietosuojavaltuutetullemme .

Vastaamme kaikkiin tähän osioon liittyviin pyyntöihin yhden (1) kuukauden kuluessa niiden vastaanottamisesta. Tätä ajanjaksoa voidaan tarvittaessa pidentää ennakkoilmoituksella vielä kahdella (2) kuukaudella, ottaen huomioon pyynnön monimutkaisuus ja muiden vireillä olevien pyyntöjen lukumäärä. Jos pyyntösi hylätään, toimitamme asiaa koskevat perustelut.

Jos pyyntösi ei täytä tietosuojalain vaatimuksia, pidätämme oikeuden joko: (a) periä kohtuullinen maksu ottaen huomioon tietojen toimittamisesta tai pyydetyn toimenpiteen välittämisestä tai suorittamisesta aiheutuvat hallinnolliset kustannukset, tai (b) hylätä pyyntö.

 

  1. Tietoturva

Pokerisivut on sitoutunut suojaamaan käyttäjien henkilötiedot. Toteutamme kaikki kohtuulliset toimet sen varmistamiseksi, että kaikkia sivustojemme kautta kerättyjä tietoja käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti sekä tiukkoja tietosuojastandardeja noudattaen. Käytössämme on myös tehokkaat menettelyt ja tekniikat, joilla suojaamme tietosi luvattomalta pääsyltä ja sopimattomalta käytöltä.

Kirjautumisen jälkeen kaikki verkkosivustolle ja sieltä muualle lähetetyt tiedot salataan 128-bitin Secure Socket Layer (SSL)  tekniikalla. SSL-sertifikaatin myöntää ja varmentaa letsencrypt.

Ulkopuoliset tietoturva-asiantuntijat testaavat järjestelmämme ja sovellukset useita kertoja vuodessa. Meillä on lisäksi käytössämme tunkeilijan havaitsemisjärjestelmä, joka seuraa kaikkea verkkoliikennettä vuorokauden ympäri etsien hyökkäysten tai tunkeutumisten merkkejä.

Kindred-konsernilla on erillinen petososasto ja edistykselliset järjestelmät epäilyttävän toiminnan havaitsemiseksi ja ehkäisemiseksi. Haluamme varmistaa, että verkkosivusto on turvallinen. Kaikki epäilyttävässä toiminnassa mukana olevat käyttäjätilit suljetaan, ja niiden toiminta tutkitaan huolella.

  1. Valitukset

Jos haluat tehdä valituksen henkilötietojen käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen DPO.officer@kindredgroup.com.

Jos et ole tyytyväinen vastaukseen tai uskot meidän käsittelevän henkilötietojasi lainvastaisesti, voit tehdä valituksen tietosuojaviranomaiselle, IDPC:lle (Information and Data Protection Commissioner) tai oman maasi tietosuojasääntelyviranomaiselle.

  1. Pokerisivujen tietosuojaselosteen muuttaminen

Tietosuojaselostetta voidaan aika ajoin päivittää, jos työskentelytapamme muuttuvat tai sääntely muuttuu. Tietosuojaseloste kannattaa tarkistaa aina, kun lähetät meille henkilötietojasi. Viimeisen version päivämäärä näkyy tällä sivulla. Jos et hyväksy muutoksia, älä lähetä enää henkilötietojasi Pokerisivuille tai käytä Pokerisivujen palveluja. Jos jatkat tietojen lähettämistä ja palvelujen käyttöä, sinun katsotaan hyväksyneen tietosuojaselosteen muutokset. Voit milloin tahansa sulkea Pokerisivujen-käyttäjätilin. Jos tietosuojaselosteeseen tehdään merkittäviä muutoksia, jotka vaikuttavat esimerkiksi siihen, miten haluamme käyttää henkilötietojasi, laadimme muutoksista erillisen tiedotteen (joidenkin palvelujen kohdalla tietosuojaselosteen muutoksista ilmoitetaan sähköpostitse).